Exclusieve Brillen

FAÇONNABLE

Het Franse modemerk Façonnable laat zich inspireren door de rijke kleurenpracht van de Middellandse Zee. Filmsterren en aristocraten die genieten van een luxe vakantie aan de Franse Rivièra. Verscholen achter hun zonnebril, nippend aan een cocktail nemen ze elkaar op.
In 1950 opent Jean Goldberg op deze welvarende plek een simpele kleermakerij. Al snel wordt zijn vakmanschap opgemerkt en het duurt niet lang voor smokings van zijn hand op het filmfestival van Cannes worden gedragen. Zoon Albert leert het kleermakersvak van zijn vader en blijkt een geheel eigen kijk op mode te hebben. Hij neemt de zaak van Jean over. Sindsdien zijn de zonnige kleuren van de Middellandse Zee, de weelderige stoffen en de tijdloze elegantie het handelsmerk van Façonnable.
In 1987 wordt aan de kledinglijn een accessoirelijn toegevoegd die onder andere ook correctiemonturen en zonnebrillen bevat. De Eyewear collectie richt zich hoofdzakelijk op het bescheiden doch moderne herensegment met een juiste prijs/kwaliteitsverhouding.
Façonnable Eyewear
Façonnable Eyewear is een bescheiden, moderne herencollectie. Met een uitmuntende pasvorm en draagcomfort zijn 4 duidelijk uiteengezette stijlen te vinden, namelijk de Progress-Line, de New-Vintage serie en de jongere Tailored Denim collectie. Zo is er voor elke man een gepaste bril. Adviesverkoopprijzen liggen tussen de € 199 en € 259.

Nike Eyewear

Nike eyewear is een prachtige collectie van correctie montueren voor zowel volwassenen als voor kinderen. Daarnaast hebben we ook een mooie collectie Nike zonnebrillen. Nike Eyewear staat voor sportief, lichtgewicht en een prima pasvorm.

Meer lezen

Lacoste

Hoe Frans moet het zijn. Het merk met de krokdil. Kleurrijke opvallende brilmode.


Meer lezen

Inface

DedDeens design. Ingetogen, maar met mooie kleuren en stijlvolle accenten. Scandinavie op z'n mooist.ens

Meer lezen

PAUL & JOE

Naast Façonnable produceert het Franse ODLM-Seaport vanaf het voorjaar 2009 de Eyewear collectie van PAUL & JOE. De reacties op de lancering van haar eerste Eyewear collectie in Frankrijk waren overweldigend. PAUL & JOE is niet alleen een belangrijke aanwinst in de modewereld, maar zeker ook voor de optische markt. De innovatieve, speelse en toch bescheiden ontwerpen van ontwerpster Sophie Albou (zie foto) die sinds 1995 haar ontwerpen op de markt brengt. De naam PAUL & JOE is een verwijzing naar de namen van haar twee zoontjes.
PAUL & JOE Eyewear onderscheidt zich door unieke details aan de binnenzijde van het montuur aan te brengen waardoor de buitenkant van het montuur een stijlvol, bescheiden en ingetogen karakter uitstraalt. Bescheiden logo gebruik, zeer fraai plaatmateriaal en een geraffineerde pasvorm staan garant voor een perfecte uitstraling.:

NUVO (Nederlands Unie Van Opticiens) - ANVC (Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten)

WIJ ZIJN LID VAN ALLE VAKORGANISATIES ZOALS

OVN (Optometristen Vereniging Nederland) - NVAB (Nederlandse Vereniging van Audiciens Bedrijven)Star (Stichting Audiciens Registratie) - Hoorprofs (zelfstandige vakaudiciens)

De winkel van Bosch Optiek & Gehoor aan de Oudestraat 223-225 in Kampen is rolstoelvriendelijk. Voor de deur, maar ook binnen loopafstand, is ruime (gratis) parkeergelegenheid.

038-3314414

boschoptiekengehoor@solcon.nl