Gehoor

Hoortest

Laat eens vrijblijvend een hoortest doen. Horen gaat veel verder dan het alleen verstaan van spraak. Het heeft ook alles te maken met het waarnemen van uw omgeving, uw zelfvertrouwen en welbevinden. Als uw gehoor achteruit gaat kost dat veel meer energie. Wat weer resulteert in vermoeidheid en onzekerheid.

Een hoortest kan veel duidelijk maken. Maar dan wel een hoortest door een StAr geregistreerde Triage Audicien, die daar ook de tijd voor neemt en beschikt over de meest geavanceerde apparatuur.
Door middel van ons VSM (Visible Speech Mapping) systeem kunnen wij uw gehoor zichtbaar maken. Wij kunnen u laten zien en horen wat u mist. Ook kunnen we u laten horen wat het effect van hoortoestellen is.
Bij het afleveren van de toestellen stellen wij de hoortoestellen in door middel van IG (Insertion Gain). Met dunne slangetje meten wij in het oor hoe de hoortoestellen werken en kunnen wij ze optimaal instellen voor uw gehoor.
Een hoortest is bij ons dus meer dan het meten van uw gehoor alleen.

Een hoortest is bij ons altijd gratis. Wel werken we op afspraak zodat we ook echt de tijd voor u kunnen nemen. De StAr geregistreerde Triage Audicien is alle dagen aanwezig. Bel voor een afspraak Tel. 038-3314414.

:

NUVO (Nederlands Unie Van Opticiens) - ANVC (Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten)

WIJ ZIJN LID VAN ALLE VAKORGANISATIES ZOALS

OVN (Optometristen Vereniging Nederland) - NVAB (Nederlandse Vereniging van Audiciens Bedrijven)Star (Stichting Audiciens Registratie) - Hoorprofs (zelfstandige vakaudiciens)

De winkel van Bosch Optiek & Gehoor aan de Oudestraat 223-225 in Kampen is rolstoelvriendelijk. Voor de deur, maar ook binnen loopafstand, is ruime (gratis) parkeergelegenheid.

038-3314414

boschoptiekengehoor@solcon.nl