Gehoor

Hoort u er niet meer bij?

Kost verstaan te veel inspanning?Aanmelden

Triage Audicien

H.J. Bosch is gediplomeerd Triage Audicien. De Triage audicien is de audicien die u het hoogste kwaliteitsniveau biedt. Deze audicien is StAr (Stichting Audicienregister; het keurmerk in de hoorbranche) gecertificeerd audicien en heeft aanvullende opleidingen doorlopen om otoscopie en audiometrie goed uit te kunnen voeren.

Bij de HoorProfs vakaudicien kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en excellente hoorzorg. De HoorProfs vakaudicien is merkonafhankelijk. Met gedegen kennis van middelen en mogelijkheden en door te luisteren naar wat u wilt, zoekt de HoorProfs vakaudicien samen met u naar de beste oplossing. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Dus ook met vragen of voor een aanpassing bent u altijd welkom bij de HoorProfs vakaudicien.
De HoorProfs vakaudicien is niet duurder dan een audicien die aangesloten is bij een grote landelijke keten. Maar de kwaliteit van de dienstverlening is wel beter. Niet voor niets is de HoorProfs vakaudicien door de consumentenbond in 2012 verkozen tot de nr. 1 audicien!

:

NUVO (Nederlands Unie Van Opticiens) - ANVC (Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten)

WIJ ZIJN LID VAN ALLE VAKORGANISATIES ZOALS

OVN (Optometristen Vereniging Nederland) - NVAB (Nederlandse Vereniging van Audiciens Bedrijven)Star (Stichting Audiciens Registratie) - Hoorprofs (zelfstandige vakaudiciens)

De winkel van Bosch Optiek & Gehoor aan de Oudestraat 223-225 in Kampen is rolstoelvriendelijk. Voor de deur, maar ook binnen loopafstand, is ruime (gratis) parkeergelegenheid.

038-3314414

boschoptiekengehoor@solcon.nl