Gehoor

Horen is meer dan verstaan alleen.Gehoor

Als u twijfels heeft over uw gehoor bent u van harte welkom bij Bosch Optiek en Gehoor. In onze ruime hoorstudio kunnen wij vrijblijvend uw gehoor testen. Wij maken daarbij gebruik van de modernste apparatuur. We geven u een duidelijk advies voor de juiste hooroplossing, zodat u weer weet hoe het hoort te horen.

Triage Audicien

H.J. Bosch is gediplomeerd Triage Audicien. De Triage of Plus Audicien is de audicien die u het hoogste kwaliteitsniveau biedt. Deze audicien is StAr (Stichting Audicienregister; het keurmerk in de hoorbranche) gecertificeerd audicien en heeft aanvullende opleidingen doorlopen om otoscopie en audiometrie goed uit te kunnen voeren. Deze criteria zorgen ervoor dat u voor een indicatie van uw gehoorprobleem niet meer langs de huisarts en de KNO-arts hoeft. Na onderzoek beslist hij op grond van daarvoor geldende normen of een verwijzing naar de KNO-arts al dan niet noodzakelijk is.

Meer lezen

HOORPROFS VAKAUDICIEN

Bosch Optiek & Gehoor in Kampen is drager van het kwaliteits label van Hoorprofs vakaudiciens. Kenmerkend is de volledige merk onafhankelijkheid die u een objectief advies garandeert. Slechts 1 op de 4 audiciens in Nederland mag zich Hoorprofs vakaudicien noemen. Voor de HoorProfs vakaudiciens geldt de StAr-certificering als minimale kwaliteitsnorm. Stichting Hoorprofs heeft bij verschillende zorgverzekeraars vanwege de geleverde kwaliteit een PLUS-contract. Dat betekent een paar leuke extra's voor u als verzekerde.
Wij werken uiteraard alleen met de grote A-merken. Daardoor bent u verzekerd van hoortoestellen met de modernste technologie en bewezen duurzaamheid.
Dat geldt ook voor onze budget hoortoestellen. Zowel voor de kleinste "in het oor" toestellen als de zogenaamde "open-ear" toestellen.
HoorProfs vakaudicien werkt in het belang van de slechthorende altijd aan de beste hooroplossing.

:

NUVO (Nederlands Unie Van Opticiens) - ANVC (Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten)

WIJ ZIJN LID VAN ALLE VAKORGANISATIES ZOALS

OVN (Optometristen Vereniging Nederland) - NVAB (Nederlandse Vereniging van Audiciens Bedrijven)Star (Stichting Audiciens Registratie) - Hoorprofs (zelfstandige vakaudiciens)

De winkel van Bosch Optiek & Gehoor aan de Oudestraat 223-225 in Kampen is rolstoelvriendelijk. Voor de deur, maar ook binnen loopafstand, is ruime (gratis) parkeergelegenheid.

038-3314414

boschoptiekengehoor@solcon.nl